آشپزی خودمونی/ ناگت مرغ

نویسنده


ناگت فقط به اون شکل بسته‌بندی توی فروشگاه‌ها نیست. خودتون هم می‌تونین توی خونه خیلی سالم‌ترش رو درست کنین.

اینا لازم‌تون می‌شه:

سینه‌ی آب‌پز شده‌ی مرغ ................ یه عدد

پنیر پیتزای رنده‌شده................... نصف اندازه‌ی مرغ

تخم‌مرغ ............................... یه دونه

آرد سوخاری .......................... هر چه‌قدر لازم شد

روغن .................................. برای سرخ کردن

نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن ...... هر چه‌قدر لازم شد

1- اول از همه یه سینه‌ی مرغ وردارین، با نمک و فلفل و زردچوبه و یه دونه پیاز خوب آب‌پزش کنین. به جای سینه از قسمت‌های دیگه‌ی مرغ هم می‌شه استفاده کرد، فرقی نمی‌‌کنه. این مقدار مرغ برای دو نفر آدم شکمو خوبه. اگه مقدار بیش‌تری خواستین درست کنین، اندازه‌ی مواد رو دوبرابر کنین.

2- مرغ آب‌پز شده رو بذارین خنک بشه بعد تیکه تیکه‌ش کنین. مرغ نباید آب اضافی داشته باشه. حالا برین سراغ دستگاه غذاساز یا چرخ گوشت. باید مرغ رو به صورت پوره یا همون لِه لِه خودمون دربیارین؛ حالا با هر وسیله‌ای که توی خونه دارین.

3- مرغ چرخ‌شده رو بریزین توی یه ظرف و ادویه‌ها رو بهش اضافه کنین. یه مقدار کم آویشن طعم خاصی به ناگت می‌ده؛ پس از آویشن غافل نشین. حالا‌ یه سر تشریف ببرین و دستاتون رو خوب بشورین یا اگه خیلی بهداشتی هستین، دستکش دست کنین. باید با دست حسابی مرغ رو با ادویه‌ها مخلوط کنین. به دلایل بهداشتی از نشان دادن تصاویر این قسمت معذوریم!

4- حالا پنیر پیتزا رو هم به مرغ اضافه کنین و خووووب با هم وَرز بدین تا مواد چسبندگی پیدا کنه. حتماً نیم ساعت قبل پنیر پیتزا رو از یخچال یا فریزر بیارین بیرون تا دمای محیط رو بگیره و بهتر با مرغ مخلوط بشه. حسابی مُشت و مال بدین. اگه احساس کردین چسبندگی موادتون کمه، یه ذره، فقط یه ذره پنیر دیگه بهش اضافه کنین. اگه اندازه‌ی پنیر زیاد باشه، ناگت‌تون نرم می‌شه، از ما گفتن بود!

5- باید به ناگت، شکل بدین. می‌تونین از قالب استفاده کنین یا یه کار راحت‌تر، اون رو توی دست‌تون بگیرین و شکل بدین. ناگت‌ها معمولاً به شکل مکعب مستطیل هستن و این شکل رو با یه کم تمرین، می‌تونین با دست درست کنین. هر چه‌قدر توی این مرحله بهتر شکل بدین، ناگت خوشگل‌تری هم تحویل می‌گیرین.

6- حالا احتیاج به دو تا بشقاب گود دارین. توی یکی آرد سوخاری بریزین، توی یکی هم تخم‌مرغ رو بشکونین و حسابی هَم بزنین تا بافت چسبنده‌ا‌ش از بین بره و مایع و روان بشه. اگه آرد سوخاری‌تون از نوع بدون ادویه‌س، بهش ادویه‌های مورد علاقه‌تون رو اضافه کنین.

7- یه ماهی‌تابه بذارین روی گاز و توش روغن بریزین، اجازه بدین تا داغ بشه. فوری برین سراغ ناگت‌هایی که شکل دادین، اونا رو توی آرد سوخاری بغلتونین تا همه‌جاشون آردی بشه. بعد بزنین توی تخم‌مرغ و دوباره توی آرد بغلتونین. این کارا رو با یه دست انجام بدین تا فقط یه دست‌تون کثیف بشه. این مرحله یه کم نیاز به تمرین داره، بعد خراب کردن چند تا ناگت، دست‌تون میاد که چی‌کار باید بکنین!

8- قسمت سخت درست کردن ناگت، تموم شد، می‌تونین یه نفس راحت بکشین و چهار طرف ناگت‌های کوچولو رو توی روغن سرخ کنین. شعله‌ی گاز رو هم کم کنین تا ناگت‌ها یه وقت نسوزن.

9- ناگت‌های سرخ‌شده رو توی ظرف بچینین. حواس‌تون باشه، اونا رو روی هم نذارین؛ چون نرم می‌شن. نوش جون!

 

CAPTCHA Image