نویسنده
ژله رو همه دوست دارن، بزرگترا کوچیکترا. این دو مدل هم سادهن، هم شیک و هم خوشمزه .
اینا لازمتون میشه :
پودر ژلهی فوری: در رنگها و تعداد دلخواه
پرتقال: اندازهی متوسط هر تعداد دوست داشتین
شیر: برای هر یه پاکت ژله یه لیوان
برای آماده کردن ژله، یه بسته پودر ژله رو با یه لیوان آب جوش حل کنین. خوب هم بزنید تا یکدست بشه و دونهی شِکر داخلش نمونه. بعد یه لیوان آب سرد بهش اضافه کنین. اگه میخواهید ژلهتون خوب شکل بگیره و از قالب خوب دربیاد، نصف لیوان آب سرد اضافه کنین. برای درست کردن ژله با شیر هم به جای اون یه لیوان شیر سرد اضافه کنین؛ البته باید صبر کنین تا مایع خنک بشه بعد بهش شیر بزنین. به جای شیر از بستنی و خامه هم میشه استفاده کرد .
1 -ژله توی پوست پرتقال :
این مدل وقتی به کارتون میاد که قالب مناسب برای ژله ندارین و دوست دارین ژلههاتون لقمهای و کوچولو موچولو باشن. یه پرتقالو بردارین، با چاقو از وسط نصفش کنین. بعد با یه قاشق پرهای پرتقالو دربیارین. چیه مگه؟ فقط به پوست پرتقال احتیاج داریم! پوستای پرتقال در واقع ظرفای ژلهی ما هستن. حالا کاسههای پوست پرتقالی رو پر کنین با مایع ژله. برای اینکه کمتر کثیفکاری کنین، زیر پرتقالها حتماً یه بشقاب یا سینی بذارین. چند ساعت صبر کنین تا ژله خوب ببنده. بعد یه چاقو بردارین، پرتقالهای ژلهای رو قاچ کنین. به همین سادگی، به همین خوشمزگی!
فوت و فن: نوک چاقو رو بزنین توی آب گرم تا ژله راحتتر برش بخوره !
حواستون باشه پوست پرتقال سوراخ نشه؛ وگرنه کارتون زاره .
در ضمن برای اینکه اسراف نشه، آب پرهای پرتقالو میتونین به جای آب سرد، داخل ژله بریزین که مزهی ژله رو هم بهتر میکنه.
2 - ژلهی کَج :
این مدل ژله چیزی در حد آپولو هواکردنه؛ چون همه انگشت به دهن میمونن که چطوری ژله کجکی توی ظرف مونده. برای درستکردنش به یه ظرف ساده نیاز دارین که کج بودن ژله معلوم باشه. یه لیوان ساده بردارین، به کمی نمک هم احتیاج داریم، نمکها رو توی بشقاب یا کاسه بریزین و لیوان رو روی اون طوری قرار بدین که کج بایسته. لیوان باید سر جاش محکم باشه تا ژله ازش بیرون نریزه. بعد که لیوانو ثابت کردین، مایع ژله رو داخلش بریزین. باید نصف لیوان اینطوری پر بشه. بعد آروم و بااحتیاط لیوانو با نمک و بشقاب بردارین و بفرستین توی یخچال. وقتی ژله خودشو خوب گرفت، برش دارین و نصف باقیموندهی ظرفتون رو با ژلهی شیری پر کنین. همینطوری صاف بذارینش توی یخچال. وقتی بست از یخچال بیرونش بیارین و هی قربون صدقهی خودتون برین که چه ژلهی خوشگلی درست کردین!
ارسال نظر در مورد این مقاله