آشپزی خودمونی

نویسنده




سالاد عدس و کدوحلوایی

اگه با کدوحلوایی میونه‌ای ندارین، این سالاد می‌تونه نظرتون رو راجع بهش عوض کنه!

اینا رو لازم دارین:

عدس پخته‌شده: یک پیمانه

کدوی حلوایی خُرد شده: یک پیمانه

روغن برای سرخ کردن کدو: کمی

گوجه‌فرنگی: یک عدد متوسط

خیار: یک عدد متوسط

کاهو: سه برگ

سس مایونز: دو قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم

1 -اول از همه بذارین عدس بپزه، اگه عدس پخته از قبل دارین که چه بهتر. بعدش باید کدوحلوایی رو آماده کنین؛ به این صورت که پوستش رو بگیرین و تبدیلش کنین به مربع‌های کوچیک و یک‌اندازه. بعدش فِرز برین زیر اجاق گاز رو روشن کنین، یه کم روغن کف ماهی‌تابه بریزین. صبر کنین تا روغن گرم بشه، بعد کدوها رو اضافه کنین. کدوها زود نرم می‌شن. نیاز نیس زیاد سرخ‌شون کنین؛ چون ارزش غذایی‌شون از بین می‌ره. وقتی یه کم رنگ‌شون تغییر کرد، کدوها رو از ماهی‌تابه و اون روغن اضافی دربیارین، بذارین کنار تا خنک شن.

تجربه‌ی 1: به جای عدس، از نخودفرنگی کنسروی یا آب‌پز می‌شه استفاده کرد. اونم خوش‌مزه می‌شه.

2- خیال‌تون راحت، دیگه کارای سخت سالاد انجام شده. حالا با حوصله و دقت، گوجه، خیار و کاهو رو خورد کنین، یه‌اندازه و با دقت. چیزی که یه سالاد رو خوش‌مزه و خوردنی جلوه می‌ده، قیافه‌ی اونه. این‌جا نباید ظاهر رو دست‌کم بگیرین!

تجربه‌ی 2: اگه همه‌ی این سبزی‌ها توی دست و بال‌تون نبود، عیب نداره. هرکدومو که توی خونه نداشتین، به راحتی حذفش کنین؛ یا حتی می‌شه سبزی‌های ابتکاریِ دیگه‌ای هم به اون اضافه کرد. همه چی دست شماست!

3 -الآن نوبت سُسه. به مایونز، نمک و فلفل بزنین و هم بزنید تا مزه‌دار بشه. به جای سُس مایونز که خیلی چربه و برای سلامتی ضرر داره، می‌تونین از ماست چکیده استفاده کنین. آسمون به زمین که نمیاد هیچ، یه سالاد سالم‌تر هم تحویل اعضای خانواده دادین!

4- عدس، کاهو، خیار و گوجه رو توی یه ظرف مناسب با هم قاطی کنین. خیلی هم نزنین که موادتون آب نندازه. آخر سر کدوحلوایی رو اضافه کنین. اگه اول اضافه بشه، امکان له شدن و بدقیافه شدن کدو هست. سالادتون دیگه تمومه، کاری نداره. سُس رو وقتی خواستین سالاد رو ببرید پای سفره، اضافه کنین. از طعم کم‌شیرین کدوحلوایی در کنار سبزی‌ها و تازه لذت ببرین!
CAPTCHA Image