نویسنده
سالاد لوبیا چشمبلبلی
اینا لازمتون میشه:
لوبیا چشمبلبلی: نصف لیوان، خشک
گوجهفرنگی: یه دونه متوسط
ذرت شیرین کنسروی: چهار قاشق غذاخوری
پیاز: نصف یه عدد متوسط
جعفری و گشنیز تازه: دو قاشق غذاخوری خردشده
آبلیمو: یه قاشق چایخوری
سرکه بالزامیک یا سفید: یه قاشق غذاخوری
نمک: یه ذره
1- از شانس، لوبیای چشمبلبلی زود پخته میشه. نصف لیوان لوبیای خشک رو با دو- سه لیوان آب و یه کم نمک توی قابلمه بریزید و بذاریدش روی اجاق گاز. حدود 45 دقیقه طول میکشه تا لوبیا بپزه. توی این مدت خداوکیلی برید و به یه کار مفیدتر از تماشای لوبیای در حال پخت، برسید.
نکتهی فنی: شعله رو کم کنید که نسوزه. هر نوع سوختگی، آتیشسوزی، ترکیدگی و انفجار، بریدگی انگشت و فرورفتن شست پا در چشم خارج از مسؤولیت ماست!
2- گوجه، جعفری و گشنیز رو حتماً با دقت و ریز خُرد کنید. نکته اینجاست که اگه حوصله ندارید یه دونه گوجه رو خُرد کنید، اساساً چرا آشپزی میکنید؟
3- پیاز رو بیخیالش! تندتند خرد کنید که چشماتون درنیاد!
4- وقتی لوبیا خوب پخت، آبکشش کنید. بذارید خنک شه.
5- به سلامتی، کارای سخت سالاد دیگه انجام شده! یه ظرف مناسب بردارید و همه چی رو با هم قاطیپاطی کنید. لوبیا، گوجه، پیاز، جعفری و گشنیز... همه چی در هم.
6- حالا نوبت اضافه کردن ادویه و چاشنیهاست. نمک که هر چی کمتر، بهتر. آبلیمو و سرکه رو اضافه کنید و بازم با قاشق قاطی پاطی کنید!
7- تبریک میگم! سالادتون آماده شده. یه ساعت بذاریدش توی یخچال تا خوب خنک شه و مزهها جا بیفته.
زمان آمادهسازی: با محاسبهی زمان پخت لوبیا، یک ساعت بیشتر وقت نمیگیره!
میزان ریخت و پاش: کم، اما وجداناً همون یه ذره رو هم بعد از آشپزی جمع کنید!
ارسال نظر در مورد این مقاله