آشپزی خودمانی (ص 16و17)


آشپزی خودمانی

سالاد رنگارنگ

فاطمه بختیاری

امروز یک سالاد داریم که می‌توانید به جای غذا استفاده کنید. (البته یادتان باشد که خیلی از غذاها را نمی‌شود به جای سالاد خورد. چاق می‌شوید.) این سالاد مثل تمام غذاهایی که تا به حال در این آشپزخانه درست شده ‌است، به راحتی قابل حمل است و یک سالاد جوان‌پسند، به حساب می‌آید.

مواد لازم:

کاهوی کوچک: یک عدد

لوبیا چیتی پخته: 300 گرم

نخود سبز پخته: 200 گرم

ذرت پخته: 100 گرم

گوجه‌فرنگی: 3 عدد کوچک

خیارشور: 3 عدد

لیموترش: 1 عدد یا آب‌لیمو، یک‌سوم فنجان

نمک و پودر فلفل )سیاه و قرمز): به میزان لازم

طرز تهیه:

اول کاهوها را شسته و ریز خرد می‌کنیم. بعد خیارشور و گوجه‌فرنگی را به صورت مکعب‌های کوچک خرد می‌کنیم.

همه‌ی این مواد را با ذرت، لوبیا چیتی و نخود سبز پخته مخلوط می‌کنیم.

در نهایت آب لیموترش و نمک و فلفل را به آن اضافه می‌کنیم. حالا شما یک سالاد رنگارنگ و خوش‌مزه دارید.

نکته‌ها:

- می‌توانید از کنسرو لوبیا چیتی، کنسرو ذرت و کنسرو نخود سبز استفاده کنید.

- می‌توانید خودتان کنسرو لوبیا، کنسرو ذرت و کنسرو نخود سبز درست کنید. (فوت و فن درست کردنش را از مامان‌تان بپرسید.)

- فلفل سیاه عطر خوبی به سالاد می‌دهد و فلفل ‌قرمز تندی. اگر فلفل دوست ندارید می‌توانید آن را حذف کنید.

CAPTCHA Image