آشپزی خودمانی (ص 26 و 27)

آشپزی خودمانی (ص 26 و 27)


آشپزی خودمانی

حلوایی خاص برای افطاری باحال

فاطمه بختیاری

ماه رمضان که بیاید، آدم دم افطار هوس خوراکی‌های خوش‌مزه می‌کند. این بار یک حلوای خوش‌مزه می‌خواهم یاد بدهم. باور کنید از آموزش‌های ماه‌های قبل بهتر است. ما با هر کس شوخی کنیم، با روزه‌دار شوخی نمی‌کنیم.

مواد لازم:

آرد: یک پیمانه

شیره‌ی انگور یا شیره‌ی خرما: یک‌ونیم پیمانه

گلاب: یک‌چهارم پیمانه

مغز پسته‌ی خردشده، پودر مغز بادام، از هر کدام: یک پیمانه.

نکته:

- شیره‌های دیگری هم در بازار هست، مثل شیره‌ی توت. من تا به حال با این شیره حلوا درست نکردم. نمی‌دانم چه مزه‌ای می‌شود.

- این حلوا روغن نمی‌خواهد. فکر نکنید فراموش کردم.

طرز تهیه:

آرد را در قابلمه ریخته و آن را تفت می‌دهیم. برای انجام این کار حتماً از مادرتان کمک بگیرید؛ چون تفت دادن و سرخ کردن آرد برای داشتن یک حلوای خوش‌مزه خیلی مهم است و نیاز به تجربه دارد. ممکن است به علت بی‌تجربگی - که من هم دارم - دست بسوزد و یک خرج دکتر و بیمارستان را در این ماه مبارک روی دست خانواده بگذارید.

وقتی آرد خوب سرخ شد، آن را از روی اجاق برداشته، کم‌کم عسل یا شیره را اضافه کنید.

در این مرحله هم کاملاً مواظب باشید؛ چون در زمان ریختن شیره به آرد سرخ‌شده، آرد از ظرف پاشیده می‌شود.

بعد از آن مغز پسته و بادام را به مواد قبل که به صورت خمیر درآمده اضافه می‌کنید.

حالا مواد را روی سطحی صاف - مثل سینی- که قبلاً روی آن را نایلون پهن کرده‌اید، می‌گذارید و خمیر را پهن می‌کنید. حلوا را با چاقو به صورت لوزی بریده و در ظرفی می‌گذارید و سرِ سفره‌ی افطار می‌آورید.

نکته‌ی خیلی مهم: موقع خوردن حلوا جای ما را هم خالی کنید.

البته این حلوا را به صورت سرد هم می‌توانید بخورید. فقط باید زحمت کشیده، آن را در یخچال بگذارید.

CAPTCHA Image