دلمهی تنوری
وجیهه سالاری
مثل تصاویر عمل کنید. شما میتوانید محتویات داخل فلفل سبز را با سلیقهی خودتان انتخاب کنید. گوشت چرخکرده را که با سس گوجهفرنگی تفت داده و پختهاید، درون فلفل بریزید. ما گوشت را ریشریش کردیم؛ بعد برنج جوشخورده را با سس گوجه، در فلفل پر کردیم. از هویج و کلم رندهشده هم برای خوشرنگکردن غذایمان استفاده کردیم. پنیر پیتزا و فلفل قرمز هم میتوان اضافه کرد. آن را داخل فر گاز بگذارید. غذا را در ظرف دربسته قرار داده و روی هم بچینید؛ بعد مقدار کمی آب را ته ظرف بریزید. شعله کم باشد تا دمکش شود. شما چه سلیقهای به خرج میدهید؟
خواص غذایی:
فلفل دلمهای، ویتامین «آ» و «ث» و «ب6» دارد. آنتیاکسیدان زیاد در فلفلدلمهای جلو تخریب سلولهای بدن را میگیرد؛ همچنین از رسوب چربی در دیوارهای رگهای خونی جلوگیری میکند.
گوجهفرنگی نیز، سرشار از ویتامینهای «ث» و «آ» است.
هویج هم بتاکاروتن پیشساز ویتامین «آ» دارد؛ یعنی در بدن به ویتامین«آ» بدل میشود و در رشد سلولها، جلوگیری از آبمروارید و پوکی استخوان اثر دارد. بتاکاروتن، یک آنتیاکسیداناست و بیماریهای ناشی از پیری را کاهش میدهد.
کلمبرگ و فلفل، برای جلوگیری از سرطان غذای مناسبی هستند.
برنج، یکی از اجزای سالم رژیم غذایی است و هرگز نباید این غذا را از رژیم حذف کرد. برنج، منبع غنی کربوهیدرات و فاقد سدیم و کلسترول است؛ کالری کمیِ دارد و فاقد چربی است. سه- چهارم لیوان برنج، حدود ۱۶۰ کالری انرژی دارد.
ارسال نظر در مورد این مقاله